vineri, 9 iulie 2010

The A-Team, more like a B-shit Team


Inca un film din seria asa NU! The A - Team este o ecranizare dupa serialul cu acelasi nume care a avut un ceva succes in America prin anii '80. Chiar daca Imdb ia dat 7,5/10 stele eu tind sa cred ca un 4 e cel mai cinstit pentru el. Intradevar are parte de actori care ne place sa-i vedem in orice ipostaza, asa cum este Jessica Biel si Bradley Cooper, dar in rest multe cascadorii, o actiune previzibila si replici pe cat se poate de lame.

Povestea este despre 4 militari care li se insceneaza o misiune, acestia sunt retrogradati din functie si sunt trimisi la inchisoare. Acestia reusesc sa evadeze pentru a-si reabilita numele si pentru a duce la bun sfarsit misiunea initiala.

Evident printre toate exploziile in care ei scapa nevatamati exista si partea de "maxima audienta" despre o poveste veche de dragoste intre Jessica Biel si Bradley Cooper. Acestia lupta impotriva sentimentelor lor, dar intervine inevitabilul, atractia fatala dintre cei doi.

Totul se termina cu bine, acestia salveaza "lumea", iar toata lumea este fericita pe final si The A -Team sunt de neinvis si probabil se stabilesc pe o insula unde stau cu un Mojito in brate si asteapta inca o misiune din partea unor persoane care vor sa faca bine globului pamantesc.
Asadar daca doriti sa vedeti inca un film american cu actori pe val, militari, razboi in Iraq si salvarea planetei in care toata lumea e ok, this is it.

joi, 8 iulie 2010

Tărâm de poveste cu multa muzica buna

Wicked Society s-a gandit la o poveste, care va avea loc pe 10 iulie in zona studiourilor Media Pro. Dar pana sa ajungem acolo haide sa va dau un mic teaser despre ce se va intampla cu adevarat.
Vom avea parte de 9 printi care ne vor incanta cu iscusinta lor in muzica electronica si doua printese gingase care ne vor suci mintile. Pe langa asta vom fi inconjurati de un peisaj de basm cu turnuri, castele, ponton si lac unde impreuna cu prietenii puteti bea cate un Bacardi si sa va bucurati de muzica.

Cei care nu pot sa ajunga din motive bine intemeiate or sa aiba ocazia sa vada totul online pe Groove On, dar din pacate acestia nu or sa se bucure de cele 100 de pahare de Bacardi care sunt date gratis primilor 100 de invitati.

Iar asta nu este tot, intrarea la acest taram de poveste este doar 20 lei. Stiu, totul suna foarte bine! De aceea wickedland isi deschide portile pentru toti sa petrecem pana dimineata si sa ne dorim sa nu se termine nicicum.

miercuri, 7 iulie 2010

Visineeeeeeeeeee

Ieri am fost prin piata si am vazut marea de visine care exista la tot pasul. Asa m-am decis sa fac o prajitura cu visine si nu pandispan cu visine. Fiindca la pandispan cu visine gasesti cate o visina aruncata ici colo, iar eu am vrut sa fie din abundenta.

Reteta aceasta este una pe cat se poate de simpla. Nu trebuie decat sa cumparati 1kg de visine ( daca aveti tava mai mare 1,5 kg) si sa le spalati si sa scoateti samburii, acum daca aveti pe cineva sa corupeti la acest procedeu sunteti norocosi. Eu una n-am avut si acum unghiile mele arata de parca m-as fi dat cu carmin, dar sa revenim la prajitura.

Dupa ce scoateti samburii si le spalati dati visinele prin zahar, eu am pus cam 120 gr, daca vreti sa iasa mai dulce puneti 200 gr. Apoi le turnati intr-o tava unsa in prealabil bine, bine cu unt si le bagati 15 min la cuptor la foc mediu.

In timp ce visinele noastre dragi stau la cuptor noi ne apucam de blat, unde ne trebuie:

Tava mica : 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina si daca vreti esenta de rom, 1 plic de zahar vanilat.
Tava mare: 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina si daca vreti esenta de rom, 1 plic de zahar vanilat.

Se despart galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pana se dizolva. Apoi se adauga galbenusurile si se amesteca in continuare si treptat se adauga faina pana se omogenizeaza. La sfarsit adaugati pliculetul de zahar vanilat si romul.

In timpul asta bineinteles trebuie sa scoateti visinele din cuptor si sa le lasati sa respire putin.
Peste visine care au tras un pic de aer "in piept" rasturnati aluatul in asa fel incat sa fie omogen, apoi bagati din nou la cuptor pentru alte 15 -20 min la foc mediu. Din cand in cand mai verificati sa vedeti cum se prezinta ca sa nu o ardeti.

Cand este gata o scoateti de la cuptor si o lasati sa se raceasca, dupa ce s-a racit pe un platou mareee cat tava voastra faceti miscare upside down. Adica puneti platoul deasupra tavii si cu viteza vantului rasturnati prajitura.
Puteti sa o ornati cu frisca, ciocolata sau ce vreti voi.

Pofta bunaaaaaaaaaaa!

marți, 6 iulie 2010

Complicat cu fetele. Usor cu baietii?!


Aud din ce in ce mai des expresia "voi femeile sunteti tare complicate" si spre indignarea mea nu stiu ce sa raspund, sa o iau ca pe un compliment sau ca pe o ofensa. Pai de ce credeti voi mai fapturi care zi de zi ne umpleti capul cu tot felul de nebunii, ca noi suntem cele complicate?
Omul in general este o specie complicata, intradevar, insa pana la a sustine cu tarie ca doar noi, specia feminina, suntem complicate... ehehe. Mai baieti ia spuneti-ne care e formula prin care ati ajuns voi la concluzia asta?

Eu zic ca voi singuri va complicati existenta, sa luam o situatie pe cat posibil de simpla: Va place de o fata, ce faceti in urmatorul moment, intrebati tot felul de stupiditatii, in loc sa adresati intrebari simple din prima. Vrei sa iesi cu mine? Mergem la o cafea?

Evident ca noi fapturi gingase intram si noi in jocul vostru si va raspundem pe masura, chiar mai mult va adresam intrebari si mai complicate, care va dau de furca, iar foarte putini reusesc sa treaca peste ele si sa ajunga la intrebarea care trebuia pusa inca de la inceput. Vedeti cum voi singuri v-o faceti cu mana voastra?
Noi vrem simplitate, atac din prima si sa nu ne dezmeticim decat la final.


luni, 5 iulie 2010

Movie addict


Din capitolul mie imi place sa .. ma uit la filme ! Filme de actiune, comedie, romantice, SF , animatie etc. Cei drept nu ma dau in vant dupa filmele japoneze, dar merge unul din cand in cand, pentru amorul artei. Ultimul film vizionat, a fost Killers, pe care l-am vazut aseara la Plaza mall, ce-i drept un film slab, de vara. Singurul lucru care ma tinut in scaun a fost Ashton Kutcher.

Alt film de vara, Sex and The City, 2h 30' foarte plictisitoare, hai sa zic ca a avut vreo 3 scene interesante si funny, dar in rest 0. Am avut impresia ca l-au facut doar de dragul de-al face, ca sa arate ca pot si pentru a defila pe ecranele noastre cu tinute extravagant de scumpe, dragele noastre actrite de care ne indragostisem in serial.

Pentru cei care n-ati apucat sa le vedeti nu merita sa dati banii pe ele la cinema, eu macar mi-am luat bilet de student, lucky me.

Un film care mi-a placut foarte mult, dar nu a fost deloc mediatizat , este Unthinkable. Un thriller psihologic in care Samuel L. Jackson joaca rolul unui torturator pentru guvernul american.

Iar acum o sa fac un top a ceea ce-mi doresc sa vad, ca sa am o evidenta J.

1. Toy Story 3, Imax experience

2. Grown ups

3. The Ghost Writer

4. Inception

5. Salt

6. Knight and Day

7. The last Airbender

8. The Expendables

9. Despicable me

10. Wall street

Daca apucati sa vedeti din ele inaintea mea, astept sa-mi spuneti parerea voastra!