vineri, 2 iulie 2010

I'm guilty, I love shopping


Noi fetele avem un simt ascutit cand vine vorba de shopping, precum vulpile cand isi cauta prada. La mine acest simt s-a instaurat inca din pruncie, cand ma trimitea mama sa fac cumparaturi de la chioscul de langa bloc. Varietatea mare de produse, ducea la decizie grea in a alege un produs.
Acum sa nu ma intelegeti gresit, pot sa ma si abtin, dar cand intru intr-un magazin, degetele incep sa ma manance, ochii mi se bulbucheaza si asa incep sa-mi aleg cate un produs, iar eu zic doar le probez, dar evident ca nu o sa se rezume doar la probat.
Azi am fost la real si de acolo am aterizat si in reserved de unde mi-am luat o rochita foarteeee draguta, dar pana la rochita am probat 2 perechi de pantaloni, o bluza o fusta si o pereche de sandale. Ce pot sa mai zic in apararea mea? Nimic, ajuta cumva ca a costat doar 69 ron? :P

joi, 1 iulie 2010

1 iulie s-a facut, TVA-ul a crescut


Traiesc cu impresia din ce in ce mai des ca cei care ne conduc pe noi si aici ma refer la guvern, parlament si mirificul presedinte al tarii noastre, au in sangele lor un pic de evreism. Zic asta fiindca era un banc despre evrei care zicea : " evreii cand zic iau, iau. Cand zic dau, zic."Eu pe asta nu-l mai iau ca pe un banc ci ca pe un adevar universal, fiindca am lucrat pentru doi evrei...
Eu n-am facut economie, dar in mintea mea si probabil a multora, ar fi fost mai intelept din partea lor sa micsoreze taxele decat sa le mareasca, asa ar fi incurajat productia. Dar nu o sa vedem noi fapte intelepte din partea lor, ca ar fi ca si cum am vedea raiul pe pamant.

Ieri a fost in magazine ca intr-o zi de sarbatoare, lume agitata care isi punea in cosuri lucruri de care probabil nu au nevoie, oameni care alergau in stanga si-n dreapta precum niste curci bete. In supermarket-uri rafturile la orez, ulei si prezervative erau goale.
Si eu fara sa-mi dau seama de ce isterie o sa fie, mi-am dat comanda de router fiindca nu mai suportam cum mergea internetul, mi-a adus aminte de vremea cand aveam dial-up... Eh, si ma duc eu la emag, iar cand am intrat vad o mare de oameni, m-am gandit ca s-a intamplat ceva. Dar toata lumea isi cumpara electronice, era o gagica care isi lua un uscator de par desi mai avea unul acasa.
Ii spunea prietenei ei ca oricum intentiona sa-si ia altul si cum se maresc preturile a facut achizitia mai devreme.
Si am stat la o coada infernala atat la facturi cat si la ridicare comanda. Iar router-ul meu azi e mai scump cu 10 ron.


miercuri, 30 iunie 2010

Mie imi place sa...


Cum m-am incumetat sa-mi fac blog, m-am gandit sa incep prin a va spune despre prima si recenta pasiune a mea: Gatitul. Stiu ca pentru multe fatuci de varsta mea, gatitul este o alta limba straina greu de descifrat. Sa nu va ganditi acum ca sunt o gurmanda si d-aia am facut pasiune pentru gatit, nici gand! Chiar nu pot sa gust din ceea ce gatesc abia a doua zi...
Orisicat ideea este ca am inceput ca toata lumea prin a face lucruri simple si tot eram eu laudata ca ce bune sunt si am zis hai sa ne complicam un pic. Asa ca o sa va arat ce-am facut in ultimele cateva luni, mai special.

1. Paine de casa
2. Tortelini al forno
3. Pui cu smantana




3. Tarta cu capsuni si mascarpone
4.Cheesecake con dulce de leche