vineri, 1 octombrie 2010

Dansul si misterele lui

Astazi fiind vineri m-am gandit sa scriu despre ceva mai light asa cum este dansul.
De ceva vreme ma duc la dansuri sportive, de societate, populare etc, un mix intre toate cele. Mie mi-a placut din totdeauna sa ma zbengui. Cum aud muzica cum picioarele mele incep sa se miste, cateodata si fara voia mea, ceea ce m-a facut sa prind destul de repede orice pas al dansului.
Problema apare in momentul cand dansez in pereche. Vedeti voi, eu nu ma pot lasa condusa de un baiat, mai ales de unul care nu stie ce face si transpira timp de 3 min ca si cum l-ar pune careva sa sape o groapa mare. Saracul el tot se chinuie sa conduca, dar eu nu pot sa ma las asa usor, chiar deloc in anumite situatii. Si atunci se schimba rolurile, eu ajung sa-l conduc pe el si el se ia dupa mine ca un soricel si uite asa pana cand imi doresc defapt sa ma conduca el, dar nu mai pot face nimic.
Dar nu va ganditi ca sunt toti asa. Nu! Nu! Sunt unii care au dansul in sange si experienta cat cuprinde. Tipul acesta de barbat intradevar este rar, dar este o bucurie maxima.
Numai ca si aici intervine urmatoarea ipoteza, daca eu 80% din dans conduc tot felul de soricei, atunci cand se iveste un taur nu pot sa ma abtin sa nu fac acelasi lucru. El se enerveaza ca-i calc pe ego, iar eu zambesc si dau din gene si o tin pe a mea, iar din "lupta" care se produce pe ringul de dans iese un fiasco total. El ma zdruncina si eu nu mai pot sa dansez, mai mult topai si uite asa stau eu cu dansul in pereche.
Am ajuns la concluzia ca eu mai bine dansez singura si punct, ma conduc, ma invart si plutesc de una singura.

miercuri, 29 septembrie 2010

Cum a fost prin agentie/agentii

Asa cum am scris ieri si probabil majoritatea dintre voi stiati, aseara a fost noaptea agentiilor. Eu am avut target precis, Wunderman!  M-am pregatit, mi-am luat ceva mov pe mine si m-am dus la sediul din str. Logofat Luca Stricai nr. 2.
Muzica si buna dispozitie se auzea de la capatul strazii, iar cum intrai in curte dadeai nas in nas cu promotarite de la Malboro, care cu ochisorii lor te fermecau, faceai o poza si primeai un stick simpatic cu poza pe el.
Batalia cea mare era tot in curte unde erau amplasate doua ecrane imense cu scaun si volan. Cumva jocul de formula 1 a acaparat pe toata lumea si deveneai un mic zombi in momentul in care te puneai in scaun si incepeai sa accelerezi. Dar la un moment dat intra si ratiunea in joc si trebuiau lasati si noii oaspeti, care stateau la coada.
In sediul cel mov te primea Dj-ul care mixa la receptie si unde erau amplasate doua boxe de puteau misca cladirea din loc. Iar in sala oficiala, multa lume bea, manca, radea si se distra, ca la un party misto.
Printre surprize a fost si ideea de a-l gasi pe OVI la ora 22:00 unde primeai un telefon Nokia C3. Atunci a inceput o nebunie totala, fiindca fiecare intreba daca "Tu esti Ovi?" si atmosfera s-a incins si mai mult.
Din pacate la celelalte agentii n-am ajuns, asa cum mi-am propus, dar am inteles ca la Leo Burnett nu s-a intamplat nimic, lumea nu stia de nici o petrecere. La Odissey portile erau inchise.
Sunt curioasa sa aflu cum a fost la Rusu si Bortun si la Headadvertising?!

marți, 28 septembrie 2010

Agentiile isi deschid "portile de fier"

rusu&bortun
Astazi se merge la hunting de agentii!
ADOR s-a gandit la un concept foarte cool de toamna, Noaptea Agentiilor, cele mai importante si creative agentii isi deschid usile pentru public. Toate cele 10 agentii si-au luat treaba in serios. S-au gandit la un concept fain, au pregatit bautura, mancare si tot felul de nebunii pentru entertainment.
Petrecerile incep la ora 20:00, acum imi este foarte greu sa ma gandesc la care sa ajung mai repede. O sa-mi fac o harta, cumva sa acopar cat mai multe si sa pot maine sa vin sa va zic ce s-a intamplat pe la fiecare.
Grey
Pana atunci va pun posterele la dispozitie si tot odata gasiti pe Facebook si pe ADOR programul, harta si adresele agentiilor.
Wunderman
Wunderman, in stilul caracteristic sunt mov si la petrecere. Sunt curioasa sa vad cum arata o agentie mov :).
Rusu si Bortun merg pe chill cu shot-uri, narghilea si multa voie buna.
Grey ne va arata distractia prin munca, iar Leo Burnett ne va pune sa ne descuiem mintiile, probabil la un brainstorming.
Headadvertising
La Headadvertising va fi petrecere surpriza, fiindca nu vor sa spuna nimic de ce o sa fie, dar dupa cum este denumita petrecerea eu cred ca au avut resurse inumane pentru realizarea petrecerii.
Iar astea sunt doar cateva dintre agentiile care ne asteapta pe la ei in seara asta.
Pe site-ul Ador o sa gasiti lista completa, a maratonului din aceasta seara. Sper sa ne vedem cu toti la un shot pe la Rusu sau sa vedem mov-ul din Wunderman.
Ma gandesc daca sa le fac si eu o supriza :D. Well, pana diseara mai este timp si o sa vad.
Uitati si harta in caz ca nu ati gasit-o pana acum.


View Noaptea Agentiilor in a larger map