marți, 6 iulie 2010

Complicat cu fetele. Usor cu baietii?!


Aud din ce in ce mai des expresia "voi femeile sunteti tare complicate" si spre indignarea mea nu stiu ce sa raspund, sa o iau ca pe un compliment sau ca pe o ofensa. Pai de ce credeti voi mai fapturi care zi de zi ne umpleti capul cu tot felul de nebunii, ca noi suntem cele complicate?
Omul in general este o specie complicata, intradevar, insa pana la a sustine cu tarie ca doar noi, specia feminina, suntem complicate... ehehe. Mai baieti ia spuneti-ne care e formula prin care ati ajuns voi la concluzia asta?

Eu zic ca voi singuri va complicati existenta, sa luam o situatie pe cat posibil de simpla: Va place de o fata, ce faceti in urmatorul moment, intrebati tot felul de stupiditatii, in loc sa adresati intrebari simple din prima. Vrei sa iesi cu mine? Mergem la o cafea?

Evident ca noi fapturi gingase intram si noi in jocul vostru si va raspundem pe masura, chiar mai mult va adresam intrebari si mai complicate, care va dau de furca, iar foarte putini reusesc sa treaca peste ele si sa ajunga la intrebarea care trebuia pusa inca de la inceput. Vedeti cum voi singuri v-o faceti cu mana voastra?
Noi vrem simplitate, atac din prima si sa nu ne dezmeticim decat la final.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu