vineri, 9 iulie 2010

The A-Team, more like a B-shit Team


Inca un film din seria asa NU! The A - Team este o ecranizare dupa serialul cu acelasi nume care a avut un ceva succes in America prin anii '80. Chiar daca Imdb ia dat 7,5/10 stele eu tind sa cred ca un 4 e cel mai cinstit pentru el. Intradevar are parte de actori care ne place sa-i vedem in orice ipostaza, asa cum este Jessica Biel si Bradley Cooper, dar in rest multe cascadorii, o actiune previzibila si replici pe cat se poate de lame.

Povestea este despre 4 militari care li se insceneaza o misiune, acestia sunt retrogradati din functie si sunt trimisi la inchisoare. Acestia reusesc sa evadeze pentru a-si reabilita numele si pentru a duce la bun sfarsit misiunea initiala.

Evident printre toate exploziile in care ei scapa nevatamati exista si partea de "maxima audienta" despre o poveste veche de dragoste intre Jessica Biel si Bradley Cooper. Acestia lupta impotriva sentimentelor lor, dar intervine inevitabilul, atractia fatala dintre cei doi.

Totul se termina cu bine, acestia salveaza "lumea", iar toata lumea este fericita pe final si The A -Team sunt de neinvis si probabil se stabilesc pe o insula unde stau cu un Mojito in brate si asteapta inca o misiune din partea unor persoane care vor sa faca bine globului pamantesc.
Asadar daca doriti sa vedeti inca un film american cu actori pe val, militari, razboi in Iraq si salvarea planetei in care toata lumea e ok, this is it.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu