miercuri, 6 octombrie 2010

iPad si un bun designer

Asa cum deja stiti iPad-ul este un alt gadget revolutionar al celor de la Apple. Daca pana acum nu v-a impresionat prin functiile sale, urmeaza sa va arat un clip in care un designer scoate dintr-un iPad un super portret.
Intradevar trebuie sa ai un talent extraordinar pentru a realiza asa ceva folosind acest gadget.
Ideea este ca acest designer pare sa se fi nascut in brate cu iPad-ul, tinand cont de cum il utilizeaza.




marți, 5 octombrie 2010

Voi cum stati cu vederea? La fel ca baiatul de la Entran?



Am gasit reclama de la prezervativele Entran si mi s-a parut geniala, probabil cea mai buna din ultima perioada.







Internetul, "painea" noastra cea de toate zilele

De cateva ore ma tot chinui sa scriu acest post si nu fiindca imi lipsesc idei sau am mintea imprastitata prin alte parti. Doar ca al doilea lucru important pentru oamenii din ziua de azi, internetul nu ma lasa.
Asadar m-am gandit sa-mi vars nervii pe el. De-a lungul timpului de cand am descoperit facatorul de minuni plin cu informatii, internetul, mi-a fost oferit de diversi provideri: unu mai mic, altul mai cu seama, unu mai bengos, altul dezastruos si tot asa.
Tin minte cand am avut primul contact si era prin dial-up si asteptam sa se conecteze cate 20 de min si mergea cu cativa kb/sec si eram in extaz. Plus ca aveam voie doar dupa ora 22:00 fiindca atunci era mai ieftin, dar eu ca sa nu stau sa astept si o ora pana ma conectam, apasam pe butonas mai devreme cu 10-15 min.
Asta era tot ceea ce putea provider-ul de atunci sa ofere, dar intre timp au venit altii care au inceput sa urle si sa ne vanda marea cu sarea, iar noi i-am crezut pe cuvant. Asadar asteptarile noastre au crescut, iar oricare ar fi fost renumeratia platita pentru acest serviciu, mereu au existat conflicte intre mine si "parinte".
Asadar am trecut prin toate variantele internetului, dial-up, retea de cartier, retea de sector, retea unknown, retea nationala 1 apoi la concurenta si inapoi la retea unknown + modem telefonie mobila de backup.
Asadar am ajuns in anul in care vorbim de social media, vanzari-cumparari online, banking online, chating, dating online, mai avem sa dormim online, dar un internet decent nici gand.
Asadar cum sa fac eu social media cand sursa principala nici in ruptul capului nu vrea sa fie prietenoasa? Dar cum ziceam, modem telefonie mobila de backup.