marți, 28 septembrie 2010

Agentiile isi deschid "portile de fier"

rusu&bortun
Astazi se merge la hunting de agentii!
ADOR s-a gandit la un concept foarte cool de toamna, Noaptea Agentiilor, cele mai importante si creative agentii isi deschid usile pentru public. Toate cele 10 agentii si-au luat treaba in serios. S-au gandit la un concept fain, au pregatit bautura, mancare si tot felul de nebunii pentru entertainment.
Petrecerile incep la ora 20:00, acum imi este foarte greu sa ma gandesc la care sa ajung mai repede. O sa-mi fac o harta, cumva sa acopar cat mai multe si sa pot maine sa vin sa va zic ce s-a intamplat pe la fiecare.
Grey
Pana atunci va pun posterele la dispozitie si tot odata gasiti pe Facebook si pe ADOR programul, harta si adresele agentiilor.
Wunderman
Wunderman, in stilul caracteristic sunt mov si la petrecere. Sunt curioasa sa vad cum arata o agentie mov :).
Rusu si Bortun merg pe chill cu shot-uri, narghilea si multa voie buna.
Grey ne va arata distractia prin munca, iar Leo Burnett ne va pune sa ne descuiem mintiile, probabil la un brainstorming.
Headadvertising
La Headadvertising va fi petrecere surpriza, fiindca nu vor sa spuna nimic de ce o sa fie, dar dupa cum este denumita petrecerea eu cred ca au avut resurse inumane pentru realizarea petrecerii.
Iar astea sunt doar cateva dintre agentiile care ne asteapta pe la ei in seara asta.
Pe site-ul Ador o sa gasiti lista completa, a maratonului din aceasta seara. Sper sa ne vedem cu toti la un shot pe la Rusu sau sa vedem mov-ul din Wunderman.
Ma gandesc daca sa le fac si eu o supriza :D. Well, pana diseara mai este timp si o sa vad.
Uitati si harta in caz ca nu ati gasit-o pana acum.


View Noaptea Agentiilor in a larger map








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu