luni, 19 iulie 2010

Scriitorul din umbra; The Ghost Writer

Marioneta asa cum este tradus la noi filmul The Ghost Writer se afla pe lista mea de filme -must see this summer. Acesta este un mystery in care actorii principali sunt Pierce Brosman si Ewan McGregor.

Filmul a primit de la Imdb un rating de 7.8/10 stele. Iar de la mine primeste un 8 fara doar si poate, fiindca ma tinut cu sufletul la gura pana la final.

Actiunea se desfasoara cam asa: Adam Lang (Pierce Brosman) a fost prim-ministru al Marii Britanii si doreste sa publice o carte despre memoriile sale. Acesta il contracteaza pe un talentat scriitor (Ewan McGregor) pentru a-l ajuta in acest sens.

In decurs de 2 saptamani, timpul alocat scrierii acestei carti, McGregor afla tot mai multe detalii nefavorabile despre actiunile pe care prim-ministrul le-a facut cat era la conducere.

Datorita actiunilor sale intrusive McGregor ajunge sa fie vanat pentru a fi ucis deoarece afla din ce in ce mai multe detalii despre viata lui Adam Lang.

Ewan McGregor este un actor care stie sa se adapteze cu succes in orice film, iar majoritatea rolurilor pe care le-a avut au fost destul de ciudate, iar Pierce Brosman m-a incantat ca de obicei, probabil datorita farmecului sau aparte cat si experientei desavarita pe care o are in actorie.

Acesta este unul dintre filmele pe care cu siguranta as mai putea sa-l vad de vreo 2-3 ori fara sa ma plictisesc.
Asadar cei care n-ati reusit sa-l vedeti pana acum, veti avea parte de multe surprize pe parcursul filmului si o sa va si amuzati un pic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu