luni, 23 august 2010

Salt. Unde-i sarea si piperul?

Ultimul film al lui Angelina Jolie - cam de atat este nevoie ca sa prezinti acest film.
Salt, este another american movie, iar printre scenele cu batai, impuscaturi etc. o poti admira pe Angelina facand acrobatii.
Evelyn Salt (Angelina Jolie) este un spion rus infiltrat in America, the land of choice, ca agent CIA.
De ziua ei un comandant rus, care a fost seful ei atunci cand avea 5 ani si se antrena pentru a distruge America, vine la sediul CIA si ii spune in cadrul unui interviu ca este spion rus si trebuie sa-l omoare pe presedintele Rusiei, de fata cu toata echipa CIA.
In acel moment toti co-echipierii sai se indoiesc de statutul acesteia si doresc sa o intervieveze, evident se instaureaza o panica in sediul CIA, iar printr-o minune si abilitatile sale, Salt reuseste sa scape.
Urmeaza... va las sa ghiciti! URMARIREA, unde 10 masini de politie, FBI si CIA nu reusesc sa prinda marele spion de 40Kg, pe nume Salt.
In urmatoarele minute ale filmului, Salt pune la bataie un plan astfel in cat sa para a fi o eroina in fata sefului rus, pe care-l omoara, fiindca a fost traumatizata inca de mic copil de catre el, iar ea tot ce-si dorea era o viata normala si o familie.
Pana la sfarsit face tot posibilul sa salveze America, inclusiv omorandu-si camarazii rusi si unul dintre prietenii cu care era colega la CIA, Ted Winter (Liev Schreiber).
Chicago Sun - Times, spune despre Salt urmatoarele: "Este un absurd glorios. Acest film are gauri in el suficient de mari pentru a face un labirint prin tot filmul.Legile fizicii par a fi suspendate aici la fel ca in desenele animate Road Runner."
Well, cam acesta a fost Salt, nice seeing you Angelina again on the screen. Imdb ii ofera 6,7 stele, iar de la mine are 5 stele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu