luni, 12 iulie 2010

Grown ups, nu mai suntem amuzanti

Acesta este unul dintre filmele pe care doream sa le vizionez in aceasta vara. S-a anuntat a fi o comedie pe cinste si am sperat din tot sufletul sa nu fiu dezamagita. Filmul are un casting impresionant cand vine vorba de actori de comedie precum: Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider si Salma Hayer.
Rank-ul la acest film pe imdb este de 5,3/10 stele, eu as urca pana la 6.
Povestea este despre 5 prieteni, inca din copilarie, care au fost incurajati de catre antrenorul lor de baschet ca orice ar face in viata sa lupte pentru a deveni un succes.
Acestia se reunesc dupa 30 ani , la inmormantarea antrenorului si vor petrece un weekend impreuna pentru a depana amintiri si totodata pentru a-si invata plozii ce inseamna sa ai o copilarie, care nu se bazeaza pe internet, wii sau alte gadgeturi.
Replicile din film sunt cat de cat amuzante, faze la care sa razi cu gura pana la ureche sunt cam cele pe care le-ati vazut si in trailer si poate inca 2-3.
Adevarul este ca ma asteptam la ceva mai mult de la acest film, tinand cont de actorii care joaca in el. Adam Sandler este si producatorul acestui film, ceea ce ma surprinde si mai mult. Acesta a crezut ca poate face o comedie pe cinste daca aduna actori de comedie si rad unii de ceilalti. O sa observati pe parcursul filmului glumele lor lame legate cat de gras este Adam Sandler sau Kevin James, care se repeta de prea multe ori ca sa le mai consideram funny.
Oameni mari, care nu mai sunt amuzanti... din pacate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu