joi, 20 ianuarie 2011

Reopening Starbucks Vitan

Am asteptam luni de zile si dimineti intregi sa se redeschida Starbucks-ul din Mall Vitan. In fiecare zi la job trageam cate un ochi in pauza de pranz sa vad nu cumva se intampla vreo minune?
Dar n-a fost sa fie... A trebuit sa plec din "zona fermecata" ca sa se intample minunea.
Astazi a avut loc marele eveniment cu reflectoare, muzica si tot ceea ce face din Starbucks un loc de cinste.
Ce-i drept am ajuns impreuna cu Catalina Coca (Comfort Magazine) la jumatatea evenimentului. Dar tocmai bine ca sa ne intersectam privirile cu invitati autohtoni ca Dragos Bucurenci, Piticu', Mihai - HiQ, Kamara si multi altii.
Mihai de la HiQ a intretinut atmosfera cu un concurs in care restul invitatiilor trebuiau sa pregateasca diferite bauturi specifice (cappuccino, caffe latte, frappuccino) intr-un timp cat mai scurt.


Bauturile cat si restul bunatatilor au fost din partea casei, iar barmanii au meritat bacsis mare pentru rapiditatea de care au dat dovada la nebunia care a fost. Fiindca atmosfera era asemenea unui party, nicidecum a unei cafenele unde bei o cafea in tihna timp in care razfoiesti o carte,  Dilema Veche sau stai pe net.
Noul Starbucks este pe doua nivele, mult mai mare decat oricare altul de la noi, amenajat intr-un stil mai minimalist si aerisit. Daca restul locatiilor sunt restranse si mesele foarte apropiate, aici spatiul este din belsug.
Thumbs up!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu